Butiksmaterial

Alla typer av butiksmaterial

Vi är med dig hela vägen. I hyllorna, på väggarna och på golvet.
Från larmbågereklamen till skyltfönstret. Överallt du har möjlighet till kommunikation.
Ge dina kampanjer luft under vingarna – använd vår mångåriga erfarenhet av
olika material, utförande och placering.

Åtta.45 Tryckeri Larmbåge Larmbågereklam

Att få rätt exponering i butik är en konst.

Hos oss på Åtta.45 Tryckeri har vi många års erfarenhet av framgångsrik kommunikation. Vi har samlat på oss många lösningar till skyltning och förpackningar. Många av våra kunder i detaljvarubranschen drar nytta av vår kunskap. Använda oss som bollplank så kan vi ta fram en lösning tillsammans med dig som är lika kostnadseffektiv som framgångsrik för just din butik. Allt samtidigt som du har full kontroll över leveransen.
Jag är intresserad av skyltning i butik!

Åtta.45 Tryckeri Kuber

Ett heltäckande utbud av produkter för skyltning i butik.

Har du funderat över hur du kan använda all din yta istället för bara en del av den? Smart kommunikation kan placeras både på golvet som i taket. Om du ser till att vara där konsumenten tittar kan det leda till köpbeslut, oavsett om det är i hyllan eller Point-of-sale placering. Välkommen till vår konceptbutik i vårt showroom så vi gärna mer. Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till att skapa lösningar som är perfekt anpassade för dina butiksytor så att ditt företag att nå ännu bättre resultat.

Kontakta mig för mer info om skyltning i butik.

Kontakta Sara Sjöberg

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!