Skylt

Åtta.45 Tryckeri Skylt

Informera och visa
vem du är med hjälp
av hållbara skyltar.

Se till att man hittar till dig eller dina varor. Skyltar låter ditt företag eller budskap ska synas på långt håll. Häng dom från taket eller sätt dem på väggen. Skyltar finns i standardformaten 500×700 mm och 700×1000 mm. Vid övriga format vänligen kontakta oss så ger vi dig snabbt en offert!

Jag vill beställa skylt!

Vi tillverkar skyltar av högsta kvalitet.

Våra printmetoder är alltid utförda med senaste tekniken och garanterar högsta kvalité. Vi tillverkar skyltar i Forex, tjocklek 3 mm, som är en extruderad PVC-skiva speciellt utformad för att uppfylla kraven för tryckning. Det extremt lätta materialet är enastående tack vare dess vita och släta yta, som utgör grunden för ett perfekt tryckresultat både för digital- och screentryckning. Passar för inom- och utomhusapplikationer. Brandklassad B1 enligt DIN 4102.
Jag vill trycka skylt nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!