Tidskrifter

Åtta.45 Tryckeri Offsettryck

Du tjänar på att
trycka hos oss –
Sveriges största tidskriftstryckeri.

Stor som liten – välkommen att ta del av marknadens förmånligaste erbjudande för produktion av tidskrifter. Fler än 400 nöjda redaktörer trycker redan hos oss. Du får alltid personlig service av vår tidskriftsgrupp. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och vara nöjd med din tidskrift.
Vad kostar nästa nummer av min tidskrift?


Vi har allt i huset
vilket ger en snabb
och säker produktion.

Vi har byggt Sveriges största arktryckeri och bokbinderi med unik kapacitet. Med en egen distributionsavdelning med plastning och kuvertering garanterar vi att din tidskrift når mottagarna i tid. Dessutom erbjuder vi tjänsten portooptimering som kan få ner dina portokostnader. Då räknar vi ut ditt bästa pris och jämför mellan alla aktörer i utdelningsbranschen. Är du nyfiken på vad kostnaden blir för ert nästa nummer hos oss?

Nu kan du enkelt klimatkompensera din tidskrift hos oss.

Allt som vi gör har en klimatpåverkan. För att vända utvecklingen krävs åtgärder – av oss alla. Om vi alla hjälps åt och gör vår del kan vi vända utvecklingen. Det gäller i stort och smått. Nu kan du enkelt klimatkompensera din tidskrift hos oss. Som kompensation investerar du i utsläppsrätter kopplade till ett geotermisk kraftverk i Indonesien. Här utvinns 100% ren energi ur den vulkaniska berggrunden och ger en omedelbar mätbarhet av minskade fossila utsläpp. Vill ni också klimatkompensera er tidskrift?

Vi hjälper er gärna att märka med KLIMATNEUTRAL TIDSKRIFT.

  • Ett av marknadens bästa tryckerbjudande
  • Vi hjälper er att portooptimera
  • Gör er tidskrift helt klimatneutral
  • Högsta service och leveranssäkerhet

Vill du veta vad er tidskrift kostar hos oss?

Kontakta Stefan Nordén

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!