Tidskrifter

Åtta.45 Tryckeri Offsettryck

Tryck tidskriften här – vi är ett av Sveriges största tidskriftstryckerier

Stor som liten – välkommen att ta del av marknadens förmånligaste erbjudande för tryck av tidningar och tidskrifter. Fler än 400 nöjda redaktörer trycker redan hos oss. Du får alltid personlig service av vår tidskriftsgrupp. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och vara nöjd med din tidskrift.
Vad kostar nästa nummer av min tidskrift?


Vi har allt i huset – hos oss får du hög leveranssäkerhet till ett bra pris!

Vi har byggt Sveriges största arktryckeri och bokbinderi med unik kapacitet. Med en egen distributionsavdelning med plastning och kuvertering garanterar vi att din tidskrift når mottagarna i tid. Dessutom erbjuder vi tjänsten portooptimering som kan få ner dina portokostnader. Då räknar vi ut ditt bästa pris och jämför mellan alla aktörer i utdelningsbranschen. Maila mig om du är nyfiken på kostnaden för tryck av din tidning hos oss?

Nu kan du enkelt klimatkompensera din tidskrift hos oss.

Allt som vi gör har en klimatpåverkan. För att vända utvecklingen krävs åtgärder – av oss alla. Om vi alla hjälps åt och gör vår del kan vi vända utvecklingen. Det gäller i stort och smått. Nu kan du enkelt klimatkompensera din tidskrift hos oss. Som kompensation investerar du i utsläppsrätter kopplade till ett geotermisk kraftverk i Indonesien. Här utvinns 100% ren energi ur den vulkaniska berggrunden och ger en omedelbar mätbarhet av minskade fossila utsläpp. Vill ni också klimatkompensera er tidskrift?

Vi hjälper er gärna att märka med KLIMATNEUTRAL TIDSKRIFT.

  • Ett av marknadens bästa tryckerbjudande
  • Vi hjälper er att portooptimera
  • Gör er tidskrift helt klimatneutral
  • Högsta service och leveranssäkerhet

Vill du veta vad er tidskrift kostar hos oss?

Kontakta Stefan Nordén

Peter Dalbäck Åtta45 Malmö

Kontakta oss i tidskriftsgruppen idag!

Kontakta Peter Dalback