Takskylt

Åtta.45 Tryckeri Takskylt

Se till att kunderna höjer blicken och
hittar rätt.

Takskyltar är en bra lösning när ditt budskap ska synas på långt håll. Häng dom från taket eller annan inredning. Skyltarna är tillverkade i ett tåligt och väderbeständigt material och passar både inom- och utomhus. Skyltarna har stansade hål och flexibla upphängningskrokar medföljer.

Jag vill beställa takskylt!

Takskyltar i lätta och flexibla material av högsta kvalitet

Printolyte är ett mjukare material och mer flexibelt material än Forex. utformad för att uppfylla kraven för tryckning. Det extremt lätta materialet är enastående på grund av dess vita och släta yta med en bikupekärna. Här erbjuds ni formatet 800×210 mm eller rund med en diameter om 260 mm. Givetvis kan vi göra takskyltar i andra format också. Jag vill trycka takskyltar!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!