ICC profiler & grafiska tips

Ladda hem våra ICC profiler

Här nedan kan du ladda hem våra ICC-PROFILER. Våra guider visar vi dig hur du skapar original till trycksaker på rätt sätt. I guiden Liten grafisk lathund hittar du massor av matnyttig fakta för framställning av trycksaker.

Heltäckande utbud av trycksaker – din partner för alla typer av tryck

Flyers, foldrar, affischer, visitkort, vykort, broschyrer, kataloger, block, kuvert, kalender eller mappar,
– oavsett vilka trycksaker du behöver kan du vara säker på att vi har det. Med en omfattande erfarenhet inom allt från reklamtrycksaker för butik till trycksaker för mässor är du välkommen att använda dig av vår erfarenhet. Vi erbjuder omfattande helhetslösningar där vi sköter allt i skapandet av er kommunikation: idéer till utförande, konstruktion av stans och förpackningar, layout och original, pack och plock, plastning och kuvertering, adressering, portooptimering, lagerhållning och distribution, mm. Beställ direkt i vår E-Butik.

Har du frågor om ICC profiler?

Kontakta oss på support!

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!