Folder till Twisterställ

Åtta.45 Tryckeri 6-sidig folder

En 6-sidig folder som passar perfekt till
vårt twisterställ.

Detta är en folder i ett omtyckt och smidigt format.
Formatet på foldern är 99×210 mm, den har 6 sidor och passar perfekt i twisterstället. En tryckt folder kan exempelvis fungera som en bruksanvisning med instruktioner, ett evenemangsprogram eller en produktinformation. Denna variant av folder är också populär som en förenklad meny för restauranger.

Jag vill beställa folder till twisterställ!

Det lilla extra är den stora upplevelsen.

Vill du få din folder att sticka ut lite mer? Få en mer exklusiv känsla genom fantastiska effekter. Exempelvis SoftTouch-lack, laminering, heltäckande eller partiell UV-lack, stansning, foliering eller relieftryck. Kontakta oss idag för mer information av effekter på din folder.

Åtta.45 Tryckeri har varit Svanenmärkta ända från start. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss känns miljötänket självklart. Kontakta oss på Åtta.45 Tryckeri om du vill Svanen-märka din trycksak.
Jag vill trycka folder till Twisterställ nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!