Ljuslådefilm

Åtta.45 Tryckeri Ljuslådefilm

En ljuslåda fångar uppmärksamhet med djup och skärpa.

Ditt budskap får en helt annan genomslagskraft i en ljuslåda. Färger blir vackrare, bilder känns mer levande och hjälper dig ytterligare att fånga uppmärksamheten. Idag använder man huvudsakligen LED-belysning vilket ger ett jämt och energisnålt (miljövänligt) sken.

Ljuslådor finns överallt exempelvis detaljhandel, flygplatser, arenor, nöjesfält, busshållplatser mm. Bakljusbelysta displayer ökar synligheten både på dag och natt. De printade budskapen framhävs verkligen med ökat färgomfång och detaljrikedom.

Jag vill beställa ljuslådefilm!

Vi trycker ljuslådefilm av högsta kvalitet och färgåtergivning.

Ljuslådefilmen trycks i alla formatet men det vanligaste är till 50×70 cm ljuslådor. Materialet vi använder för tillverkning av ljuslådefilm är en tunn och matt-bestruken transparent polyesterfilm av bra kvalitet. Bestrykningen är vattentålig och gör att din ljuslåda klarar utomhusmiljö lika bra som exponering inomhus.

Åtta.45 Tryckeri har varit Svanenmärkta ända från start. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss känns miljötänket självklart. Tack vare vår CGP-certifiering och våra noggranna och dedikerade medarbetare så har vi full koll på trycket och kan erbjuda dig trycksaker med hög kvalitet och bästa färgåtergivning.

Jag vill beställa ljuslådefilm nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik
Åtta45 tryckeri visitkort 2023 frilagd

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.