Elipz

Åtta.45 Tryckeri Elipz

elipZ – skyltning
som står i en
klass för sig.

Enklare än så här blir det inte att placera ut en skyltning. Ingen fot eller ställning behövs. Den elliptiska formen gör att budskapet syns tydligt från alla håll. Konstruktionen är dessutom mycket enkel att hantera. En elipZ® ger dig och ditt företag stora möjligheter att skapa tydliga och prisvärda displayer.

Jag vill ha en offert!

Maximal synbarhet på små utrymmen.

Detta är en popup-display som effektivt kommunicerar åt många håll. Tre enkla steg är allt som behövs och sedan är den på plats. Vi trycker den patenterade displaylösningen elipZ® från ML Display som helt är tillverkad i kartong och well, alltid 100 % återvinningsbart. Det betyder att din elipZ® är lika enkel att källsortera som att montera upp.

Åtta.45 Tryckeri har varit Svanenmärkta ända från start. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss känns miljötänket självklart.
Jag vill beställa ellipZ nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige med att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!