Åtta.45 Magasin

Vår omtyckta kundtidning

Vi ger ut Åtta.45 Magasin två gånger om året. Tidskriften produceras helt från grunden av oss själva, allt från innehåll och formgivning till tryck, efterbehandling och distribution. Åtta.45 Magasin är vårt sätt att inspirera och informera om vad som händer i tryckeri- och designvärlden.

Vill du ha en tidning? Skicka ett mail till lelle.hannu@atta45.se så postar vi ett ex till dig.

 

Här nedan kan ni bläddra genom tidigare utgåvor:

Åtta45 Magasin nr 2, 2022

Höstens nummer av Åtta45 Magasin berättar om miljövänliga förpackningar och vår uppmärksammade närvaro på Scanpack 22. Vidare skriver vi om vårt samarbete med Oatly, företaget som erbjuder vegetariska alternativ till mejeriprodukter. Operation Smile, som arbetar för en hel värld av leenden, och mycket mer.


Åtta45 Magasin nr 1, 2022

Vårens nummer av Åtta45 Magasin har tema tidskrifter & magasin. Vidare berättar vi om vår produktionsanläggning i Malmö och har kundcase från Gränsfors bruk, DM tak, utställningen om NK:s franska damskrädderi och hur man räddar en mytomspunnen kappseglingsbåt.


Åtta.45 Magasin nr 2, 2021

Höstens nummer av Åtta.45 Magasin berättar om hur dina kampanjer kan flyga med hjälp av Åtta.45 Inspire – en kraftfull plattform för all er kundkommunikation. Våra kundcase kommer från Naturskyddsföreningen, Arvid Nillson och Högfjällshotellet i Sälen som drivs av Scandinavian Resort.


Åtta.45 Magasin nr 1, 2021

Vårens nummer av Åtta.45 Magasin berättar om våra produkter för en ny vardag. Våra kundcase kommer från Röda Korset, Sundström Safety, Etnografiska museet och Forum för levande historia.


Åtta.45 Magasin nr 2, 2020

I höstens nummer av Åtta.45 Magasin kan du läsa om vår nya webbplats med Åtta.45 E-Butik. Våra kundcase kommer från Roxx Communication Group, Hogrefe Psykologiförlag och Birka Turism.


Åtta.45 Magasin nr 1, 2020

I detta nummer av Åtta.45 Magasin kan du läsa om våra klimatneutrala trycksaker, kundcase om Kronans Apotek, i Gotländska Hemse tillverkar G.A.D. handgjorda möbler, CA Andersson i Malmö är numera en del av Åtta.45-koncernen, mm.


Åtta.45 Magasin nr 2, 2019

I detta nummer kan du läsa om vår smarta kundanpassade e-handel Autograf, kundcase om Telenor, Interflora och Miljöhandboken. Temat är artificiell intelligens.


Åtta.45 Magasin nr 1, 2019

Detta är vårt jubileumsnummer – vi firar 20 år av tryckproduktion, läs historien om hur vi blev till en av Sveriges största tryckerikoncerner. Dessutom kundcase från Bauhaus, Frälsningsarmén mm.


Åtta.45 Magasin nr 2, 2018

I detta nummer av Åtta.45 Magasin kan du läsa om hur den RFSU gjorde revolution i den svenska sängkammaren. Dessutom kundcase från Operakällaren, artikel med fokus på kuvert, mm.


Åtta.45 Magasin nr 1, 2018

I detta nummer av Åtta.45 Magasin är temat retro. Läs om hur Centrum för Näringslivshistoria bevarar anekdoter och historier från svenska företag, portooptimering, variabla kundutskick från Åhléns, mm.


Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.