Åtta45 Magasin

Vår omtyckta kundtidning

Åtta45 Magasin kommer ut två gånger om året. Tidskriften produceras helt från grunden av oss själva, allt från innehåll och formgivning till tryck, efterbehandling och distribution. Tanken med vår kundtidning är att ska inspirera och informera om det senaste i tryckeri- och designvärlden.

Vill du ha en tidning? Skicka ett mail till lelle.hannu@atta45.se så postar vi ett ex till dig.

 

Här nedan kan ni bläddra genom tidigare utgåvor:

Åtta45 Magasin nr 1, 2023

Vårens nummer av Åtta45 Magasin berättar om vår stora satsning på inkjet. Läs också om Riksteatern och deras verksamhet som firar 90 år, om Fotosidan.se och hur vi fick en nyckelroll när Sveriges största fototidning valde leverantör. Vi berättar också om ett mastodontverk från våra tryckpressar på hela 1184 sidor och 10,5 kg.


Åtta45 Magasin nr 2, 2022

Höstens nummer av Åtta45 Magasin berättar om miljövänliga förpackningar och vår uppmärksammade närvaro på Scanpack 22. Vidare skriver vi om vårt samarbete med Oatly, företaget som erbjuder vegetariska alternativ till mejeriprodukter. Operation Smile, som arbetar för en hel värld av leenden, och mycket mer.


Åtta45 Magasin nr 1, 2022

Vårens nummer av Åtta45 Magasin har tema tidskrifter & magasin. Vidare berättar vi om vår produktionsanläggning i Malmö och har kundcase från Gränsfors bruk, DM tak, utställningen om NK:s franska damskrädderi och hur man räddar en mytomspunnen kappseglingsbåt.


Åtta45 Magasin nr 2, 2021

Höstens nummer av Åtta45 Magasin berättar om hur dina kampanjer kan flyga med hjälp av Åtta45 Inspire – en kraftfull plattform för all er kundkommunikation. Våra kundcase kommer från Naturskyddsföreningen, Arvid Nillson och Högfjällshotellet i Sälen som drivs av Scandinavian Resort.


Åtta45 Magasin nr 1, 2021

Vårens nummer av Åtta45 Magasin berättar om våra produkter för en ny vardag. Våra kundcase kommer från Röda Korset, Sundström Safety, Etnografiska museet och Forum för levande historia.


Åtta45 Magasin nr 2, 2020

I höstens nummer av Åtta45 Magasin kan du läsa om vår nya webbplats med Åtta45 E-Butik. Våra kundcase kommer från Roxx Communication Group, Hogrefe Psykologiförlag och Birka Turism.


Åtta45 Magasin nr 1, 2020

I detta nummer av Åtta45 Magasin kan du läsa om våra klimatneutrala trycksaker, kundcase om Kronans Apotek, i Gotländska Hemse tillverkar G.A.D. handgjorda möbler, CA Andersson i Malmö är numera en del av Åtta45-koncernen, mm.


Åtta45 Magasin nr 2, 2019

I detta nummer kan du läsa om vår smarta kundanpassade e-handel Autograf, kundcase om Telenor, Interflora och Miljöhandboken. Temat är artificiell intelligens.


Åtta45 Magasin nr 1, 2019

Detta är vårt jubileumsnummer – vi firar 20 år av tryckproduktion, läs historien om hur vi blev till en av Sveriges största tryckerikoncerner. Dessutom kundcase från Bauhaus, Frälsningsarmén mm.


Åtta45 Magasin nr 2, 2018

I detta nummer av Åtta45 Magasin kan du läsa om hur den RFSU gjorde revolution i den svenska sängkammaren. Dessutom kundcase från Operakällaren, artikel med fokus på kuvert, mm.


Åtta45 Magasin nr 1, 2018

I detta nummer av Åtta45 Magasin är temat retro. Läs om hur Centrum för Näringslivshistoria bevarar anekdoter och historier från svenska företag, portooptimering, variabla kundutskick från Åhléns, mm.


Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.