Dekal Fönster

Åtta.45 Tryckeri fönsterdekal

Dubbelsidiga dekaler kommunicerar både inne och utomhus.

Fönsterdekaler är ett utmärkt sätt att få ut aktuella budskap och de kan ha olika former och storlekar. Använd dina fönster till att locka kunder eller informera om erbjudanden! Fönsterdekaler är dubbelsidiga och kommunicerar både utåt och inåt – med olika design om du önskar. Det är en utmärkt reklamprodukt till temporära säljkampanjer som fungerar lika bra på en dörr av glas som ett fönster.

Jag vill beställa dekal till fönster!

Materialet är flexibelt och går enkelt att flytta.

Den fäster mot släta ytor som fönster helt utan adhesiv. Dekalen är lätt att applicera och blir inte bubblig. Med vårt högupplösta digitaltryck får färger och bilder fantastisk lyster på detta material. Dessutom går dekalen att tas loss och applicera på nytt, gång på gång. Blir materialet dammigt på undersidan (och därmed fäster lite dåligt) är det bara att skölja av med vatten och applicera på nytt. Jag vill beställa fönsterdekaler!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!