Larmbågereklam

Åtta.45 Tryckeri Larmbågereklam

Väck intresse led kunden in i butik med larmbågereklam.

Om du har larmbågar vid entrén så ger det dig en möjlighet att synas och dra in kunder i butiken. Utnyttja denna plats till dina kampanjer. Larmbågereklam är en effektiv metod för att informera om erbjudanden. Med rätt design döljer du dessutom larmbågarna på ett snyggt sätt. Larmbågar är ett utmärkt sätt att skydda dig mot stölder men också en fantastisk yta för kommunikation.

Jag vill beställa larmbågeskylt!

Enkla konstruktioner som monteras snabbt och enkelt.

Larmbågar kommer i en mängd olika utföranden och mått. Vår lösning för larmbågereklam passar de flesta system. De är tryckta i högsta kvalitet av kartong. Konstruktionen är förlimmad och du behöver bara enkelt veckla upp dom och sätta dom på plats.

Vår CGP-certifiering och våra noggranna och dedikerade medarbetare borgar för att vi har full koll på trycket och kan erbjuda dig trycksaker med högsta kvalitet med bästa färgåtergivning. Vi har också varit Svanenmärkta ända från start. Kontakta oss på Åtta.45 Tryckeri om du vill Svanen-märka din trycksak. Jag vill beställa larmbågereklam nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!