K U N D C E N T E R

Server 1:
LÄMNA TRYCKORIGINAL

Obs! Lämna inga adressfiler till denna server! Endast tryckorginal.
Lämna tryckorginal

Server 2:
LÄMNA ADRESSFILER

Här lämnar ni adressfiler till jobb med personuppgiftsdata i enlighet med GDPR.
Lämna adressfil här

Autograf

Logga in här i din kundunika e-handel. Autograf är en webshop som gör livet lite enklare för dig. Detta är din trycksaksportal där du gör beställningar och får full koll på logistiken. Gå till Autograf.

Korrekturportal

System för korrektur online. Korrekturportalen är ett smart och smidigt verktyg för dig. Här kan du redigera ditt tryckoriginal och exempelvis lägga in annonser och godkänna korrektur. Tryck här för att gå till korrekturportalen.

ICC Profiler & grafiska tips

Inställningsfiler för färgstyrning. Färgprofiler, så kallade ICC-filer, garanterar ett enhetligt tryckresultat på olika papper. Installera våra ICC-filer så kan du göra PDFer kalibrerade för våra tryckpressar. Ladda hem våra ICC profiler här.

Dokumentmallar

Gör korrekta original efter våra mallar. Ska du göra en rollup, förpackning eller kanske dokumentmapp? Ladda hem och utgå ifrån våra mallar när du gör ditt tryckoriginal så blir det rätt från början. Se våra mallar här.

Har du frågor om materialinlämningar?

Kontakta oss på support!

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!