Twisterställ

Åtta.45 Tryckeri Twisterställ

Vårt twisterställ
är genialt enkelt
att montera.

Twisterställ är ett smart bordsställ för dina foldrar. Det exponerar och håller ordning på dina foldrar vid exempelvis receptionsdisken eller på mässan. Du har plats för budskap i toppen ovanför foldrarna. I nederkanten framför foldrarna finns en utmärkt plats för exempelvis logotype. Utformningen ger dig möjlighet att göra din design produktunik. Twisterstället levereras ovikt i planoformat och det monteras snabbt på ett nästan magiskt sätt.

Jag vill beställa twisterställ!

Twisterstället förvarar dina foldrar snyggt och prydligt.

Den 6-sidiga foldern – den omtyckta informationsbäraren som fungerar perfekt i en mängd branscher; takeaway-menyer för restauranger, prislistor för butiker, frisörer, skomakare, caféer, pizzerior m fl. Se till att sprida dina foldrar i ett twisterställ med med en snygg topp i stället för att lägga dom i en hög på kassadisken. Twisterstället förvarar foldrarna snyggt och prydligt.

Twisterställen tillverkas i en 1,5 mm miniwell och är stansade för snabb och enkel montering. De trycks alltid i högsta kvalitet och upplösning i våra moderna tryckpressar. Kontakta oss idag för idéer och inspiration av annan utformning och effekter på ditt twisterställ. Jag vill ta fram twisterställ!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik
Åtta45 tryckeri visitkort 2023 frilagd

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.