Twisterställ

Åtta.45 Tryckeri Twisterställ

Vårt twisterställ
är genialt enkelt
att montera.

Twisterställ är ett smart bordsställ för dina foldrar. Det exponerar och håller ordning på dina foldrar vid exempelvis receptionsdisken eller på mässan. Du har plats för budskap i toppen ovanför foldrarna. I nederkanten framför foldrarna finns en utmärkt plats för exempelvis logotype. Utformningen ger dig möjlighet att göra din design produktunik. Twisterstället levereras ovikt i planoformat och det monteras snabbt på ett nästan magiskt sätt.

Jag vill beställa twisterställ!

Twisterstället förvarar dina foldrar snyggt och prydligt.

Den 6-sidiga foldern – den omtyckta informationsbäraren som fungerar perfekt i en mängd branscher; takeaway-menyer för restauranger, prislistor för butiker, frisörer, skomakare, caféer, pizzerior m fl. Se till att sprida dina foldrar i ett twisterställ med med en snygg topp i stället för att lägga dom i en hög på kassadisken. Twisterstället förvarar foldrarna snyggt och prydligt.

Twisterställen tillverkas i en 1,5 mm miniwell och är stansade för snabb och enkel montering. De trycks alltid i högsta kvalitet och upplösning i våra moderna tryckpressar. Kontakta oss idag för idéer och inspiration av annan utformning och effekter på ditt twisterställ. Jag vill ta fram twisterställ!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!