Affisch / Poster

Affischer och posters marknadsför dig på ett attraktivt sätt.

Vill du trycka affisch? Vi är specialister på affischer, posters och grafiska tryck. Antingen trycker vi offset med stor upplaga för projekt och evenemang med större spridning. Eller så trycker vi digitalt i någon av våra stora digitalpressar – då kan du välja att trycka posters i mindre upplaga. Helt enkelt så många som passar ditt projekt. Exempel på det är designaffischer och grafiska blad som får ett mervärde med variabeltryck som gör varje blad unikt.

Jag vill beställa affisch!

Affischer för inomhus- eller utomhusbruk i alla olika format.

Affischtryck är en bra lösning när ditt budskap ska synas på håll och nå många mottagare. Att designa egen affisch på rätt sätt är en konst och vi kan hjälpa dig med layout som fungerar på håll med högsta uppmärksamhetsvärde. Självklart kan vi trycka affischer på alla olika typer av material som passar för både för inomhus- och utomhusbruk.

Åtta.45 Tryckeri är kvalitetscertifierade Tack vare vår CGP-certifiering och våra noggranna och dedikerade medarbetare så har vi full koll på trycket och producerar alltid trycksaker med högsta kvalitet och bästa färgåtergivning. Dessutom är vi först i Sverige med att bli certifierade för Svanen. Tryck här om du redan har ett tryckoriginal: Jag vill beställa affischer nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!