Blad / Flyer

Flygblad, reklamblad och flyers sprider ditt budskap effektivt.

Se till att du inte försvinner i alla digitala flöden. Dela ut flygblad och flyers och sprid ditt budskap IRL! Att trycka flyers och reklamblad är lite av vår kärnverksamhet. Vår maskinpark är optimerad för denna produktion och därför kan vi erbjuda marknadens vassaste priser på att trycka flygblad och flyers. Billiga flyers, billiga reklamblad och billiga flygblad = Åtta.45 Tryckeri.

Jag vill beställa flyers!

Tryck ditt budskap på en eller båda sidorna av flyern.

Sprid informationsblad där ditt sortiment, tjänster och verksamhet presenteras. Produktbladen gör sig extra bra på mässor och seminarier där man gärna vill att kunder ska få med sig information hem. Sprid ditt budskap med hjälp av flyers.

Har du en rolig idé men inget tryckoriginal? Vi kan hjälpa dig med det också. På Åtta.45 Tryckeri är det bara några meter mellan ateljé och tryckeri. Det ger oss full kontroll över produktionen och bra förutsättningar att skapa trycksaker som fungerar. Vi har även egen fotograf med fotostudio i våra lokaler. Perfekt om du behöver hjälp med produktfotografering. Jag vill beställa flyers!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik
Åtta45 tryckeri visitkort 2023 frilagd

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.