Ateljé & Foto

Vi hjälper dig med kreativa lösningar som fungerar.

Låt din produktion få full effekt. Vi har en fullmatad ateljé med mångårig erfarenhet av att skapa layout och original. Vi kan skapa en framgångsrik kommunikation tillsammans med dig. Det är viktigare än man tror att ha ett tilltalade visuella uttryck, för handen på hjärtat – utsidan räknas också.
Kontakta oss för offert.

En bild säger mer
än tusen ord.

Vi har en egen fotograf med fotostudio som plåtar allt från produkter till porträtt. Det möjliggör exempelvis snabb hantering av katalogproduktion. Vi tar även uppdrag där fotografering sker ute på annan ort. Idag är bilden viktigare än någonsin för att ditt budskap ska nå fram! Skapa ett professionellt visuellt uttryck tillsammans med oss.
Kontakta oss för offert.

Illustrationer och avancerad bildretusch

Här på ateljén illustrerar vi för hand med penna och pensel eller med vektorgrafik i Adobe Illustrator. Vi kan komma med friska idéer till ditt projekt eller så arbetar vi efter givna ramar i din grafiska profil. Illustration är något som går hand i hand med avancerad bildretusch och det kan vi faktiskt också. Våra skickliga retuschörer har arbetat med att optimera bilder sedan Photoshop 1.0 (nu snackar vi 1990). Vår paroll är att inget är omöjligt – testa oss!. Kontakta oss för offert.

Behöver du hjälp med fotografering och original?

Kontakta Erika Stjernfeldt