Åtta45 Tryckeri i Malmö
löser alla dina behov av produkter
och tjänster inom tryck

Välkommen till ett modernt tryckeri i Malmö

Flyers, foldrar, affischer, visitkort, vykort, broschyrer, kataloger, block, kuvert, kalender eller mappar – oavsett vilka trycksaker du behöver kan du vara säker på att vi har det. Vi har en stor erfarenhet av allt från reklamtrycksaker för butik till trycksaker för mässor. Vi erbjuder omfattande helhetslösningar där vi kan stötta er med allt i skapandet av er kommunikation: idéer till utförande, konstruktion av stans och förpackningar, layout och original, pack och plock, plastning och kuvertering, adressering, portooptimering, lagerhållning och distribution, mm.

Kom gärna förbi om ni är i närheten av Östra Hindbyvägen 28. Varmt välkommen till oss att prata tryck eller bara ta en fika.
Jag är intresserad och vill ha kontakt.

Åtta45 Tryckeri Malmö
Besök: Östra Hindbyvägen 28, 213 74 Malmö
Postadress: Box 15084, 200 31 Malmö
Telefon: 040-642 07 00
Åtta45 Malmö Storformat

Vill du trycka en gigantisk fasadvepa?

Eller skyltar på plexiglas? Egendesignade tapeter? Gardiner? Flaggor? Hos oss på Åtta45 är storformatstryck så mycket mer än bara stora format. Vi producerar med lätthet fasadvepor på flera hundra kvadratmeter. Vår största printer är 3,2 meter bred och kan trycka 100 meter långa stycken. Det gör att varje print blir 320 kvadratmeter!

Här får ni möjlighet att printa hållbart på en mängd olika material. Vi levererar ett briljant tryck och extrem precision på tyg, papper, vinyl, eller folie. Självklart med pigmenterat bläck som uppfyller höga krav på miljövänlighet och snabbhet. Robotstyrd konfektionering och sömnad är ytterligare ett kompetensområde. Samt monterings- och upphängningssystem för de allra flesta ändamål.

Jag vill ha pris på Fasadvepa
Akustikplattor Åtta45 Tryckeri

Akustiktavlor för en bättre ljudmiljö

Gör en tavla. Foto, logo, illustration eller vad du vill – du väljer utseendet, vi tar hand om resten! Vi trycker på ett material som framhäver de flesta motiv och ger dem en levande känsla. Ljudabsorbenterna vi använder är av högsta klass som tillverkas av Ecophon Saint Gobain – välkända experter på akustiksystem. Ljudabsorption är klass A.

Ljudmiljön är en viktig del av arbetsmiljön
Störande buller kan leda till huvudvärk, koncentrations- och inlärningssvårigheter. För att inte tala om stress. En god ljudmiljö gynnar alla. Det ökar effektivitet, prestation och trivsel, samtidigt som den stimulerar kreativitet. Välj mellan kvadratiskt eller liggande format i flera olika storlekar. Tavlorna levereras med silverfärgad aluminiumram som standard, svart eller vit ram går att få som tillval.

Jag vill ha pris på Akustikplattor
Foliering Car wrapping Åtta45 Tryckeri

Car Wrapping och foliering av bilar och transportfordon

Vi har stor kompetens inom visuell profilering av bilar och vår produktionsanläggning har stor kapacitet. Förutom personbilar har vi bland annat folierat både flygplan och omfattande flottor med transportfordon.

Den vanligaste formen av bildekor är stripning – laserutskuren vinyl som gör det möjligt att profilera fordonet med logotyper, mönster och texter. Om ni vill så tar vi hand om hela processen, från idé och skiss till produktion och montering. Självklart hjälper vi även till att ta bort gamla dekorer.

Vill ni ha kvalificerad dekor med fyrfärgsbilder eller heltäckning av befintlig lack? Vi är experter på foliering och wrapping av bilder. Med den allra senaste tekniken inom foliering printar vi bilder och texter med extremt hög upplösning på den tunna folien. Sedan applicerar skickliga montörer folien på hela eller delar av karossen. Car Wrapping är ett effektivt sätt att skapa hög uppmärksamhet och stark visuell identitet.

Jag vill ha pris på Car Wrapping
Akustikplattor Åtta45 Tryckeri

Skyltar och butiksexponering

Skyltfönstret är det första intrycket av din butik. Upplevelsen av ditt varumärke. Impulsen att gå in eller inte? Vi hjälper er att skapa attraktiva och säljande skyltfönster och butiksinramningar. Dekorer och texter i utskuren vinyl i olika färger eller printade bilder. Använd frostad folie med eller utan budskap som insynsskydd. Vi använder oss endast av kvalitetsfolier och vi lämnar givetvis alltid garanti på jobbet.

Vi gör de flesta typer av skyltar som till exempel fasadskyltar, byggskyltar, sponsorskyltar, hänvisningsskyltar och gatupratare. Skyltmaterialet är oftast 3-5 mm pvc-skivor eller lackerad plan eller kantbockad aluminiumplåt. Vi gör även ljuslådor, profilbokstäver och neon/diodskyltar.

Jag vill ha pris på skyltning till butik

Ladda hem våra ICC-profiler för storformat

ICC-paketet innehåller 3 olika PDF-exportinställningar för Offset-Digitalt – med och utan komprimering samt Storformat (För att bibehålla upplösning när man kör med skalade original). Paketet innehåller också en PDF-guide för installation samt användning.

Ladda hem ICC-profiler för storformat

Några exempel på vår produktion inom storformat

Fler än 430 redaktörer
kan inte ha fel.

Vi är Sveriges största tidskriftstryckeri.
Låt oss hjälpa din tidskrift att lyckas.
Fråga om offert idag!
Offertförfrågan

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Till E-Butik
Åtta45 tryckeri visitkort 2023 frilagd

Aktuellt på Åtta45

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.