Referenser

Några ord från våra kunder.

Vi har långa relationer med våra kunder som återkommer år efter år.
Med en unik företagskultur tar alla våra medarbetare ansvar för sin insats med fokus på dig.
Vi ger helt enkelt allt för att bästa möjliga slutresultat ska uppnås – vid varje uppdrag.

Kronans Apotek
När man har en sådan här lång relation lär man känna varandra och det underlättar det mesta, säger Anna Wigren, kampanjchef på Kronans Apotek.
Telenor
Vi är väldigt nöjda med Åtta.45, vi får ett bra resultat, de är enkla och bra att ha att göra med och det går fort, säger Ellinor Axell, Sales & Marketing Director, Business.
G.A.D – Gute Art & Design
Vi har arbetat ihop i flera år nu och blivit nöjda varje gång, det har varit hur smärtfritt som helst och man får nog säga att vi har blivit bortskämda med bra service,
säger Kristian Eriksson, grundare av G.A.D.
Interflora
Både för oss på huvudkontoret och för butikerna är det mycket värt att jobba
med människor som vet vad som fungerar och hur vi vill ha det. Det gäller alltifrån trycksaksproduktion till lagerhållning, bildbank och originalproduktion,
säger Anna Vennerström, projektledare på Interflora.

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!