Hyllvippa

Åtta.45 Tryckeri Hyllvippa

En hyllvippa ger uppmärksamhet och leder kunden rätt.

Vill du fånga uppmärksamhet? Hyllvippor drar uppmärksamhet till sig och guidar på så vis köparen till en särskild plats längst hyllorna. En hyllvippa hjälper kunden att hitta fram till ditt erbjudande och driver försäljning. För att kunna tillgodose snabba leveranser så erbjuder vi här de mest efterfrågade formaten på hyllvippor. Vi levererar dessa färdigmonterade med vipparm i aluminium.

Jag vill beställa hyllvippor!

Hyllvippor av högsta kvalitet till ett bra pris.

Trycks enkelsidigt (4+0) på stabil vit 370g kartong med bästa färgåtergivning. Motiven trycks alltid i högsta kvalitet och upplösning i våra moderna tryckpressar. Vipparmen fästs enkelt på baksidan med hjälp av dubbelhäftande fästkudde. Lämnar inga limrester.
Jag vill beställa hyllvippor nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!