Lager & Logistik

Få en bättre struktur över er lagerhantering

Ihopkopplingen med en skräddarsydd e-handel skapar en stark logistikkedja! Vi lagerför, tar emot order, packar och levererar. Du kan ägna dig åt annat än att administrera transporter. Det låter ganska bra eller hur? Kan vi hjälpa dig med en offert?


Distribution med sökbarhet

Oavsett om det är trycksaker som vi producerar åt dig eller hela företagets sortiment av marknadsmaterial – vi har en enorm lagerkapacitet och inarbetade rutiner för logistikhantering. Vi arbetar med samtliga aktörer inom spedition och du får full koll på dina leveranser via Logtrade.

Vi har smarta lösningar för er distribution

Använd oss för all hantering av logistik såsom lager, pack, plock och distribution. Vi tillhandahåller all typ av lagerhantering, inte bara trycksaker utan allt till ert företags kampanjer, mässmontrar, promotionmaterial och give-aways.

Med hjälp av vår kundunika e-handel Autograf gör du beställningar och vi skickar åt dig på avrop. Du kanske behöver distribuera kampanjmaterial en gång i månaden till många olika mottagare. Exempel på våra kunder som använder oss är allt från affärskedjor med hundratals butiker runt om i Sverige. Kontakta oss idag så kan vi göra livet lite enklare för dig.

  • Lagerhållning av trycksaker och kampanjmaterial
  • Pack och plock
  • Vi skickar efter avrop
  • Distribution med alla speditörer
Marcus Wassborn Åtta45 Media Print falun tryckeri

Vill du ha hjälp med lager och distribution?

Kontakta Marcus Wassborn