Kuber

Skapa en häftig skyltning med
staplar av kuber.

Stapla ditt budskap! Bygg torn av färglada kuber. En kub exponerar ditt budskap åt alla håll samtidigt. Den utmanar och drar uppmärksamhet till sig. Placera dem i skyltfönstret eller mitt i er butik för att väcka uppmärksamhet. Du kan också hänga upp dom som mobiler.

Jag vill beställa kuber!

Kuber kan enkelt användas i en mängd olika miljöer.

Konstruktionen är enkel att montera. Kuberna tillverkas i miniwell. De är stansade och förlimmade för enkel montering. Givetvis kan vi göra kuber i andra format också. Kontakta oss idag på info@atta45.se för mer information av andra format och effekter.

Vi har egen avdelning för stans och konstruktion så vi kan skräddarsy alla lösningar till kommunikation med skyltning så att det passar dina behov. Jag vill beställa kuber nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!