E-handel & System

Autograf – kundunik
e-handel som gör livet
lite enklare för dig.

Med Autograf – vår skräddarsydda e-handelslösning får du en bättre överblick över t ex ditt kontorsmaterial och möjlighet till att beställa och utforma ditt material 24/7. Vi bygger upp en struktur som gör det enkelt att hitta produkter. Vid varje produkt finns både en bild och en förklarande text så det är enkelt för dig att hitta. Känn dig som hemma.
Kan vi hjälpa dig med en offert eller demo?


Skapa original enkelt
i enlighet med er grafiska profil.

Via Autograf kan ni generera tryckfärdiga original. Ni är kopplade till vår trycktjänst där tryckpriset visas direkt. Du bestämmer själv delarna som dina användare ska kunna påverka eller vilka bilder som får användas. Du ser resultatet i ett korrektur direkt. Ditt original kan sparas till nästa gång du ska beställa.

Få bättre struktur med en kundanpassad e-handel.

Lagra bilder, logotyper och dokument i vår mediabank. Organisera och dela med dig av företagets digitala material – du bestämmer vem som ska se vad. Oavsett om det är trycksaker eller ditt företags sortiment med marknadsmaterial – vi stödjer dig med hjälp av vår stora produktions- och lagerkapacitet. På vår väl inarbetade avdelning för lager och logistik arbetar vi med samtliga aktörer inom spedition. Du får full koll på alla leveranser via Logtrade. Ihopkopplingen med en skräddarsydd e-handel skapar en stark logistikkedja! Vi producerar, lagrar, tar emot order, packar och levererar. Låter det bra? Kontakta oss så kan vi lösa dina utmaningar kringbeställning och logistik.

  • Ordning och reda
  • Hjälper till att säkerställa din grafiska profil
  • Förenklar skapande och beställningsprocessen
  • Ger dig översikt över dina beställningar

Vill du tala med någon om våra e-handelslösningar?

Kontakta Lennart Nyfeldt

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!