E-handel & System

Autograf – kundunik
e-handel som gör livet
lite enklare för dig

Med Autograf – vår skräddarsydda e-handelslösning får du en bättre överblick med möjlighet att utforma och beställa ditt kontorsmaterial 24/7. Vi bygger upp en struktur som gör det supersmidigt för dig. Vid varje produkt finns både en bild och en förklarande text som gör det enkelt att hitta det du söker. Känn dig som hemma.
Kan vi hjälpa dig med en offert eller demo?


Skapa enkelt dina tryckoriginal enligt er grafiska profil

Via Autograf kan ni generera tryckfärdiga original. Ni är kopplade till vår trycktjänst där tryckpriset visas direkt. Bestäm vad dina användare ska kunna påverka såsom vilka texter, logos och bilder som får användas. Användaren ser direkt resultatet i ett korrektur. Ditt original kan sparas till nästa gång du ska beställa.

Få bättre struktur med Autograf – en skräddar-sydd e-handel för dig och ditt företag

Lagra bilder, logotyper och dokument i vår mediabank. Organisera och dela med dig av företagets digitala material – du bestämmer vem som ska se vad. Oavsett om det är trycksaker eller ditt sortiment av marknadsmaterial – vi stödjer dig med vår stora produktions- och lagerkapacitet.

På vår väl inarbetade avdelning för lager och logistik samarbetar vi med samtliga aktörer inom spedition. Du får full koll på alla leveranser via Logtrade. Vi producerar, lagrar, tar emot order, packar och levererar. Sammantaget skapar Autograf en stark och pålitlig logistikkedja!

Låter det bra? Kontakta oss så kan vi lösa dina utmaningar kringbeställning och logistik. Vid tekniska frågor så som lösenord etc ber vi er maila till: systemsupport@atta45.se

  • Ordning och reda
  • Hjälper till att säkerställa din grafiska profil
  • Förenklar skapande och beställningsprocessen
  • Ger dig översikt över dina beställningar

Vill du tala med någon om våra e-handelslösningar?

Kontakta Lennart Nyfeldt

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!