E-handel & System

Kundunik Portal
som gör livet
lite enklare för dig

Åtta45 Portal – vår skräddarsydda e-handelslösning ger er en bättre överblick med möjlighet att utforma och beställa kontorsmaterial 24/7. Vi bygger upp en struktur som gör det supersmidigt för dig. Vid varje produkt finns både en bild och en förklarande text som gör det enkelt att hitta det du söker. Känn dig som hemma.
Kan vi hjälpa dig med en offert eller demo?


Åtta45 Portal

Skapa enkelt dina tryckoriginal enligt er grafiska profil

Via Åtta45 Portal kan ni generera tryckfärdiga original. Ni är kopplade till vår trycktjänst där tryckpriset visas direkt. Bestäm vad dina användare ska kunna påverka såsom vilka texter, logos och bilder som får användas. Användaren ser direkt resultatet i ett korrektur. Ditt original kan sparas till nästa gång du ska beställa.

Få bättre struktur med Portal – ordning och reda för dig och ditt företag

Lagra bilder, logotyper och dokument. Organisera och dela med dig av företagets digitala material – du bestämmer vem som ska se vad. Oavsett om det är trycksaker eller ditt sortiment av marknadsmaterial – vi stödjer dig med vår stora produktions- och lagerkapacitet.

På vår väl inarbetade avdelning för lager och logistik samarbetar vi med samtliga aktörer inom spedition. Du får full koll på alla leveranser via Logtrade. Vi producerar, lagrar, tar emot order, packar och levererar. Sammantaget skapar Åtta45 Portal en stark och pålitlig logistikkedja!

Låter det bra? Kontakta oss så kan vi lösa dina utmaningar kringbeställning och logistik. Vid tekniska frågor så som lösenord etc ber vi er maila till: systemsupport@atta45.se

  • Ordning och reda
  • Hjälper till att säkerställa din grafiska profil
  • Förenklar skapande och beställningsprocessen
  • Ger dig översikt över dina beställningar
Dag Wassberg Åtta45 Tryckeri Print Ecommerce

Vill du tala med någon om våra e-handelslösningar?

Kontakta Dag Wassberg