Förpackningar

Hej! Skulle du gå in på Ranhammars hemsida och hamnade här? Ranhammar har upphört som företag men kompetensen finns kvar – Åtta45 Förpackning har fått nya medarbetare.

 

 

 

 

Åtta45 Förpackning Lennart Jernfast Henrik Bjurbäck Thomas Lindström

Nu har vi fått förstärkning i form av kändisar från Ranhammar

Får vi lova att presentera nya medarbetare till Team Förpackning: Lennart Jernfast och Thomas Lindström. De arbetade tidigare på Ranhammar och är specialister på förpackningar med det där lilla extra! I mitten på bilden står Henrik Bjurbäck, ansvarig för affärsområdet Förpackning här på Åtta45.

Vår förpackningskonstruktör heter Emelie Meilink och hon skapar ritningar efter era önskemål, perfekt anpassade efter materialval.

Ska ni ta fram förpackningar i papp eller kartong? Kontakta oss idag!

Henrik Bjurbäck
Försäljning Förpackning
Lennart Jernfast Åtta45 Print Förpackning
Lennart Jernfast
Försäljning
Thomas Lindström Åtta45 Print Förpackning
Thomas Lindström
Förpackningskonstruktör / projektledning
Emelie Meilink Åtta45 Förpackning Konstruktör
Emelie Meilink
Förpackningskonstruktör
Åtta45 Förpackning Print Stans

Här finns all produktion under ett tak

Vi tillverkar förpackningar och ställ i kartong och well – från idé till färdig produkt, CAD och konstruktion. Stansning, fordring, limning och tillverkning av stansformar. Hos oss blir era idéer till färdiga produkter. Trycksaker som verkligen sticker ut. Använd oss för att nå dina mål. Vi kan bolla idéer med dig och ge smarta tips och inspiration.

Förpackning Åtta45 Print Media Konstruktion CAD

Konstruktion i CAD

Våra förpackningskonstruktörer skapar innovativa förpackningar som uppfyller just era behov. Målet är alltid att leverera lösningar som attraherar och engagerar konsumenter, skyddar varan och som kan distribueras effektivt i leveranskedjan. Vi arbetar i modern CAD-miljö och tar snabbt och kostnadseffektivt fram en prototyp av din idé. Kontakta oss gärna i ett tidigt skede av processen så kan vi hjälpa till med värdefull input för en kostnadseffektiv produktion.

Rätt förpackning skyddar varan och leder till köpbeslut.

300 millisekunder – så lång tid har en förpackning på sig att fånga köparnas intresse i butik. Då är det bara färg och form som räknas. Det sker omedvetet och väldigt snabbt. Förpackningens utseende är av största vikt för att konsumenten ska upptäcka varan. Vilka signaler förmedlar den med sina färger och sitt motiv? Med rätt sorts förpackning kan du sälja mer.
Jag vill veta mer om Åtta.45:s förpackningar.


Förpackningar av kartong är populärast bland svenskarna.

Då trenden går mot att köpbeslut allt oftare tas vid hyllan i butiken har förpackningens betydelse ökat. Förpackningen är ett skyddande hölje under distribution men dess främsta uppgift är att sälja. Dessutom är förpackningar en utmärkt plats för att bygga varumärke och identitet. Enligt en undersökning om förpackningar anser nästan två tredjedelar av konsumenterna att kartongförpackningar är det mest miljövänliga alternativet. Kartong och papper är också de material som återvinns i störst utsträckning. Beställ gärna hem våra exempel på förpackningar.

 

 

 

 

Vi erbjuder hela kedjan: projektering, konstruktion och produktion.

Bolla idéer med oss! Vi kan ge er smarta tips och har massor med lyckade kundcase på lager som kan ge inspiration. Vi hjälper er att nå era mål; ökad försäljning, en tydlig positionering eller kanske en omprofilering av en förpackning i behov av förnyelse. Oavsett vilka mål ni har så finns vi vid er sida genom hela processen – från konstruktion till färdig förpackning.

  • Rätt förpackning ger ökad försäljning
  • Tydlig positionering i hyllan
  • Varumärkesbärare i butik och i hemmet
  • Vi ger personlig service
  • Högsta leveranssäkerhet