Skylt med hjärtstöd

Skyltar med hjärtstöd som låter budskapet
stå för sig själv.

En skylt med hjärtstöd är enkel att placera på hyllan, disken eller i skyltfönstret. Ett perfekt sätt att kommunicera dina erbjudanden, meddelanden från kundklubben eller betalningsmetoder. Den större varianten gör sig också bra i skyltningen.

Jag vill beställa skylt med hjärtstöd!

Skyltar med hjärtstöd är en enkel och finurlig konstruktion.

Hjärtstödet är lika enkel som genial. Skyltarna trycks i våra moderna tryckpressar och fodras på miniwell. Vi erbjuder skyltar med hjärtstöd i storlekarna A5, A4 och A3. Naturligtvis kan vi stansa skyltarna i olika format och former efter ditt motiv och dina önskemål. Kontakta oss idag för mer information av andra format och effekter. Jag vill ta fram skylt med hjärtstöd nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!