Direktreklam & Mailers

Nå större målgrupp
och få full effekt med smart direktreklam.

Kombinera din marknadsföring online med direktreklam och få full effekt av dina kampanjer. Få mediekanaler är lika effektiva när det gäller att nå ut till en större målgrupp. Snygga och smarta lösningar säljer och övertygar mottagaren. Vi på Åtta45 vet hur! Låt oss ta hand om din kommunikation. Dra nytta av vår erfarenhet för att skapa unika kampanjer. Välkommen in i vårt arkiv med DR-utskick och bli inspirerad du också. Berätta mer om hur min DR kan se ut!


Direktreklam ger uppmärksamhet
och resultat.

En undersökning av DMA visar att hela 92% av all DR faktiskt öppnas. Därför är det inte förvånande att fysiska reklamutskick står för att driva 44% av mottagarna till ett företags hemsida. Personer i åldern 18-34 år är de som är mest mottagliga för DR. Så många som 63% tycker att det är ett nöje att få denna typ av reklam.

Portooptimering Åtta.45 Tryckeri

Vi är experter på portooptimering och registerhantering.

Låt oss hjälpa er att minimera era portokostnader. Vår tjänst portooptimering kan innebära stora besparingar. Genom att jämföra alla distributörer på marknaden gör vi allt för att ni ska kunna kommunicera på billigaste sätt. Våra system säkerställer att era försändelser skickas med den postdistributör som har det bästa portopriset.

Vi hanterar över 100 miljoner variabla försändelser per år och registerhanteringen är central i alla DR-kampanjer. Vi arbetar i GMC Inspire som är flexibelt och möjliggör avancerad hantering utifrån varje kunds enskilda behov.

  • En av Sveriges största producenter av DM & DR
  • Vi hjälper er att portooptimera
  • Vi kan göra er kampanj helt klimatneutral
  • Högsta service och leveranssäkerhet
Kontakta oss idag för en offert

Kontakta mig för mer info om vårt erbjudande inom DM & DR.

Anders Näslund

Jag kan berätta hur din nästa kampanj ska lyckas.

Tommy Jansson