Dekal Golv

Åtta.45 Tryckeri Golvdekal

Fånga blickar och led kunden rätt med våra golvdekaler

Våra golvdekaler förvandlar golv till en attraktiv och iögonfallande reklamyta! Här kan du ta ut svängarna med formgivningen, exempelvis kan en effekt av 3D ge stor uppmärksamhet. Ett utmärkt användningsområde är när man vill uppnå social distansering, exempelvis vid kassaköer, restauranger, vårdcentraler, sjukhus och andra offentliga mottagningar.

Jag vill beställ golvdekaler!

Använd golvet som yta för kommunikation

Golvdekoren har en hållbarhet på upp till 6 månader och används flitigt på offentliga platser så som flygplatser, gallerior och stormarknader. Dekalerna har ett slitstarkt laminat som skyddar och dessutom ger ett bra halkskydd. Du kan också göra en konturstansning som passar motivet och som höjer intrycket av golvdekalerna. En golvdekal kan med fördel he ett kraftigt uttryck i både färg och form för bästa effekt och uppmärksamhetsvärde. Vi trycker allt från enstaka golvdekaler till upplagor på flera tusen.

Jag vill trycka golvdekaler nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!