Mässa & Monter

It’s showtime!

Spelmässa, trädgårdsmässa, båtmässa, eller inredningsmässa? Ska du tänka olika om det är en branschmässa eller en mässa som är öppen för allmänheten? En mässa ger dig möjlighet att leta efter nya samarbetspartners, nätverka och hålla koll på senaste nytt i din bransch.

Allt och lite till
för ett lyckat event
på mässan.

Hur kan man sticka ut ur mängden och locka fler besökare? Som totalleverantör av mässmaterial ser vi till att du inte missar något. Tillsammans med dig kan vi ta fram övergripande formgivning av din mässmonter, passande flygblad, broschyrer och andra produkter som besökaren kan ta med sig och därigenom minnas just ditt företag. Glöm inte att fylla på visitkort.
Jag ska ställa ut på mässa och vill bli kontaktad!


Gratis: Ladda hem
40 tips inför att
ställa ut på mässa.

På en mässa är det stor konkurrens om uppmärksamheten. Beroende på vilken bransch du arbetar i kan det i vissa fall behövas unika grepp för att nå ut, medan det i andra räcker med en enkel mässvägg och ett par rollups för att du ska synas. För att göra det enklare för dig har vi sammanställt 40 tips inför när du ska ställa ut på mässa. Det är ett dokument på 24 sidor.
Ladda hem PDF med tips inför mässan!

Jag kan berätta hur du kan lyckas på mässan.

Kontakta Fredrik Lindqvist

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!