Kundkommunikation

Vår policy för kommunikation.

 

Funderar du på säkerhet och integritet kring data?

Det är viktigt för oss att du har förtroende att låta oss hantera och lagra data om dig. Att du är medveten om att vi gör det på ett lagligt och pålitligt sätt.

Vi på Åtta.45 Tryckeri tillämpar tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, förenliga med branschstandard, för att säkerställa att din information skyddas. Endast en begränsad andel av våra anställda har tillgång till informationen om dig och deras hantering av informationen är strikt reglerad.

För att ge dig bästa möjliga upplevelse kan du nedan göra ändringar i vårt sätt att kommunicera med dig:

1. Kontrollera att e-postadressen vi har till dig är korrekt.

2. Godkänn att vi kommunicerar relevanta produktområden, tjänster och events – alternativt markera ”nej tack” om du inte önskar denna typ av kommunikation från oss.

3. Välj vilka produktområden som intresserar dig mest så att vår kommunikation med dig så relevant som möjligt.


Om du vill avregistrera dig från samtliga e-post utskick från Åtta.45 Tryckeri så hittar du en personlig ”Avregistreringslänk” i e-post du fått från oss.

Vid problem med att ändra eller att avsluta någon prenumeration kan du kontakta oss på info@atta45.se med ämnesrad ”uppdatera e-postkommunikation”.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!