Beachsign

Åtta.45 Tryckeri Beachsign

En Beachsign skapar
en effektiv exponering
av ditt varumärke.

En Beachsign är en flagga med tydlig exponering och sträckt duk. En Beachsign är perfekt till evenemang utomhus men funkar även inomhus vid t ex mässor. Beachsigns hjälper till att bygga varumärke vid exempelvis restauranger, butiker och tillfälliga PopupStores.

Jag vill beställa beachsign!

Beachsigns funkar både utomhus och inomhus.

Smidiga beachsigns med fullfärgsprint för event utom- & inomhus. Materialet är transparent och en beachsign har sträckt duk oavsett vind. Vid text på beachsigns rekommenderas stor text med få ord som man också kan tyda spegelvänt. Tryckprocessen är vattenbaserad, miljövänlig och tål maskintvätt. Materialet är slitstarkt och textilen tål omild behandling.

Välj mellan tre olika storlekar: Beachsign 200 cm, Beachsign 290 cm eller Beachsign 370 cm. En Beachsign monteras på någon minut. Levereras tillsammans med kryssfot för inomhusbruk och vattenbälg för mer stabilitet. Samtliga levereras i en transportväska (125 cm). Jag vill beställa Beachsign!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!