4-screen

Åtta.45 Tryckeri 4-Screen

4 Screen ger dig maximal display med minimal ställning.

4 Screen Classic är ett kostnadseffektivt sätt att få upp ditt budskap i stor skala, perfekt för events och större kampanjer där allt från pris till tiden det tar att få upp budskapet är viktigt. Konstruktionen är diskret, enkel och du sätter upp den på mindre än en minut! Tack vare vikten i stödpinnen står 4 Screen Classic stadigt, trots sin låga vikt. 4 Screen Classic finns i 3 olika mått: 850 mm, 1450 mm eller 2000 mm bred. Höjden är 2160 mm.

Jag vill beställa 4-screen!

4 Screens funktionella design ger en lätt och exklusiv känsla

Tycker du att en rollup är lite för klumpig i sin design? Då är 4 Screen det eleganta alternativet för dig. Med nästan osynliga profiler får du fokus på budskapet. Vikten i botten på stödpinnen ger stabilitet åt systemet. En 4 Screen Classic är enkel och snabb att montera. Flera 4 Screens kan seriekopplas med magnetband. 4 Screen paketet inkluderar fot med nylonpåse, stödpinne, panelprofiler, papptub med lock och nylonväska.
Jag är intresserad av att ta fram 4 Screens!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!