Soft Image Monterdisk

Åtta.45 Tryckeri Soft Image Monterdisk

En rymlig monterdisk som gör dig flexibel
på mässan.

Smidig mässdisk med tryckt tygvåd som täcker både front och sidor. Fronten täcks av sublimeringstryckt polyestertextil som tål maskintvätt. Materialet är noga utvalt för hållbarhet och användarvänlighet. Soft Image Podiumdisken är lätt att transportera. Vikten inkl hyllan och toppskivan är endast 10 kg.

Jag vill beställa Soft Image monterdisk!

Monterdisken levereras med tryckt textilomslag och transportväska.

Den här monterdisken förvandlas till en disk på några minuter. Framsidan printas med er design eller logotype. Uppställd så erbjuder disken gott om förvaring tack vare ett invändigt hyllplan. Toppskiva är gjord av ett tåligt stenlaminat som håller sig fräsch och tål tuff hantering. Monterdisken är kompakt vid transport. Storlek utfälld 105 x 100 x 35 cm (BxHxD). Bildyta är 100 x 99 cm (framsida), 32 x 99 cm (kortsidor). Levereras med tryckt textilomslag och transportväska.
Jag vill ta fram en Soft Image Monterdisk!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!