Podium Monterdisk

En rymlig monterdisk att samlas kring på eventet och mässan.

Detta är en rymlig transportbox som på minuten kan omvandlas till en elegant och stabil disk med invändiga hyllor. Framsidan printas med er design eller logotype. Materialen är noga utvalt och mycket omtyckt för sin hållbarhet och användarvänlighet. Svart toppskiva med lätt melerad yta som håller sig fräsh och tål hantering. Det här är kungen bland portabla diskar! Den har en vikt inkl toppskiva på 21 kg och en volym om 196 liter.

Jag vill beställa Podium Monterdisk

Du kan dessutom transportera en komplett utställning inuti boxen.

Monterdisken är är robust och stabil och ryms i de flesta bilar. Som boxar är disksystemet mycket tåligt och rullas enkelt tack vare infällda hjul och handtag. När du har fällt ihop disken får du exempelvis plats med ett par rollups och belysning inuti. Den funkar alltså även som en smidig transportbox och du slipper bära allt material själv!

Den här monterdisken förvandlas till en stor v-formad disk på några minuter. Uppställd så erbjuder disken gott om förvaring tack vare de invändiga hyllplanen. Storlek hopfälld (mm) = D415xB640xH1000. Storlek utfälld (mm) = D590 x B1390 x H1010.
Jag vill ta fram en Podium Monterdisk!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!