Rollup

Åtta.45 Tryckeri Rollup

Med en rollup kan
du kommunicera på
ett smidigt sätt.

En rollup är ett effektivt marknadsföringsverktyg för dig som gör någon form av presentationer. Rollups är mycket smidiga att ta med sig när man ska åka på mässor eller genomföra någon form av tillfälliga presentationer. Med sitt relativt kompakta format har de tillräckligt stor yta för att göra ett intryck och för att kunna förmedla det du vill säga.

Utforma med företagets logotyp på en snygg bakgrund eller med en punktlista för ett projekt. Viktiga budskap bör vara högt upp för att inte bli skymda av möbler.

Jag vill beställa rollup!

Vi tillverkar rollups med både enkel- och dubbelsidigt tryck.

En rollup förvaras i en kompakt kassett när den är ihopfälld. Den är lätt att bära med sig och enkel att sätta upp. Kassetten fungerar som stöd i botten när du fäller upp den. Duken är tillverkad av ett slitstarkt material som tål både väder och vind samt att fällas upp och rullas ihop många gånger.

En rollup kan tryckas ensidigt eller på båda sidorna. Med dubbelsidigt tryck kan du ge ett snyggare intryck och kommunicera om ni har någon form av presentation där publiken även kan komma att se baksidan av er rollup, till exempel på en mässa där montern är öppen eller om ni gör en presentation ute på ett torg, i ett köpcenter eller liknande.
Jag vill ta fram rollups nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik
Åtta45 tryckeri visitkort 2023 frilagd

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.