Mässvägg

Åtta.45 Tryckeri Mässvägg

Soft Image Mässvägg ger dig en proffsig bakgrund på mässan.

Kommunicera tydligt med hjälp av en bakgrund. Soft Image Mässvägg sätts upp på några minuter. Bildmaterialet fästs med hjälp av kardborrlåsning och sträcks ut skrynkelfritt. Bilden skrivs ut med högsta upplösning i fullfärgstryck. Tygbilden förvaras och transporteras färdigmonterad på ställningen. Ställningen är tillverkad av högkvalitativ aluminium med starka sax-länkar som skapar en styv och stark konstruktion. Systemets låga totalvikt gör det smidigt att montera upp och enkelt att flytta.

Jag vill beställa mässvägg!

Soft Image Mässvägg finns i fler storlekar

Portabel textilvägg med sublimeringstryckt textilprint. Mycket smidig att montera och transportera. Finns i ett antal olika storlekar och kan också måttbeställas. En komplett Soft Image 3×3 fälls enkelt ihop och får plats i en Multibag. Den printade textilen ar skrynkeltålig och behöver inte demonteras. Tillbehör som spotlights, stodfötter och transportvaska Multibag finns till Soft Image Mässvägg.

Pop-up-väggen är den billigaste och mest lätthanterliga modellen av mässväggar. I Stockholm finns det flera stora mässor så vi levererar popup väggar regelbundet. Vi tillverkar din popup vägg i Stockholm. Jag vill ta fram en mässvägg!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!