Beachflagga

Åtta.45 Tryckeri Beachflagga

En beachflagga ger rörelse och syns
på långt avstånd.

Beachflaggor är ett trevligt och välkomnande sätt att exponera sig. En beachflagga är perfekt till utomhusevenemang men funkar även inomhus vid t ex mässor. Beach flaggor kan också hjälpa till att bygga ett varumärke kring exempelvis butiker, restauranger och tillfälliga försäljningsställen. Välj mellan tre olika storlekar: Beachflag 220 cm, Beachflag 340 cm eller Beachflag 440 cm. Flaggan monteras på någon minut.

Jag vill beställa beachflagga!

Flaggor för inomhus- eller utomhusbruk.

Smidiga beachflaggor med fullfärgsprint för event utom- & inomhus. Materialet är transparent vilket gör att man med fördel använder symboler, bilder och färger som går att uppfattas spegelvänt. Vid text på beachflags rekommenderas stor text med få ord som man också kan tyda spegelvänt. Tryckprocessen är vattenbaserad, miljövänlig och tål maskintvätt. Materialet är förhållandevis slitstarkt men är inte gjort för längre perioder av hårdare vind.

Levereras tillsammans med kryssfot för inomhusbruk och vattenbälg för mer stabilitet. Samtliga levereras i en transportväska (125 cm). Jag vill beställa Beachflagga!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik
Åtta45 tryckeri visitkort 2023 frilagd

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.