Lediga tjänster

Kuvertmaskinskötare – Järfälla

Vill du vara med i det bästa gänget i branschen? Är du noggrann, strukturerad och gillar att arbeta ihop med andra som älskar att se till att kunden får allt i rätt ordning i rätt tid? Då kommer du att trivas med att arbeta hos oss!

Omfattning:
Heltid
Ort:
Järfälla, Stockholm
Sista ansökningsdag:
Tjänsten

Till vår distributions- och leveransavdelning söker vi dig med erfarenhet från att köra kuvertmaskiner. Vi ser gärna att du har arbetat inom grafisk produktion.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

  • Hantera och köra kuvertmaskin
  • Adressering av trycksaker
  • Hantering av data / printfiler
  • Manuella arbetsuppgifter
  • Hjälpa till på andra avdelningar vid behov
Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet – Krav:
Kuvertmaskinskötare – 2-4 års erfarenhet

Utbildning – Meriterande:
Eftergymnasial utbildning kortare än två år

Du är noggrann, strukturerad och flexibel. För dig är det viktigt att arbetet håller bästa kvalitet och leverans sker enligt plan. Det är meriterande om du har erfarenhet av posthantering. Du talar och skriver svenska och du behöver ha datavana.

För att passa in hos oss är du en glad person som inte är rädd för att hugg i och rycka in för att lösa problem som kan uppstå.

Omfattning:  Heltid
Varaktighet:  Tillsvidare
Anställningsform:  Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om oss

Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckeriföretag. Vi har den största och modernaste arbetsplatsen för grafisk industri i Stockholm, ja vi vågar nästan påstå i hela Sverige.

Vi finns på 11 orter från norr till söder. För fem år sedan satsade vi över 120 miljoner kronor på att bygga en ny produktionsanläggning och fylla med den modernaste utrustningen – en av de största investering som gjorts i den grafiska branschen. Med supermoderna tryckpressar och efterbehandlingsutrustning har vi fördubblat vår kapacitet med smarta, tryckekonomiska lösningar som få andra tryckerier i Sverige klarar av.

Det är i denna anläggning du kommer att jobba. Vi som jobbar här är stolta och glada över att få jobba tillsammans i ett företag som ser till att följa utvecklingen framåt.

Låter det intressant?

Kontakta oss redan idag om du tycker det låter intressant. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående om vi får rätt kandidat, så skicka in din ansökan så snart du kan.

Vi vill ha din ansökan via mail till maria.wuolle@atta45.se

 

Sök tjänsten