Visitkort

Åtta45 tryckeri visitkort 2023 frilagd

Lämna ett visitkort
och bli ihågkommen länge efter mötet!

Det första intrycket är viktigt – det är de flesta överens om. Ett snyggt business card visar vem du är och representerar dig efter mötet. Att trycka visitkort är vår specialitet. Vi har väl utarbetade system för en noggrann och effektiv produktion av visitkort. Detta möjliggör att vi kan erbjuda billiga visitkort av högsta kvalitet – levererade på utsatt tid! Just nu vill många trycka visitkort i Stockholm. Vi har ett av marknadens bästa erbjudanden på business cards. Testa oss!

Jag vill beställa visitkort!

Med ett snyggt visitkort kan du ge ett gott intryck

Färg och form gör att dina visitkort får uppmärksamhet. Välj färger som passar och representerar ditt företag och dess produkter. Ett visitkort bör innehålla: Jobbtitel, adress, kontaktinformation, telefonnummer, e-postadress, hemsida och profil på sociala medier. Vanlig storlek på visitkort: 55 x 90 mm, ett annat mått visitkort är 50 x 90 mm.

Att beställa visitkort ska vara enkelt. Om du är kund i vår kundanpassade e-handel så skapar vi mallar efter din grafiska profil. På så sätt kan du själv enkelt beställa visitkort till nya medarbetare genom att fylla i kontaktuppgifter och sedan trycka på beställ. Du kan luta dig tillbaka. Resten fixar vi!
Jag vill trycka visitkort!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.