Mapp / Dokumentmapp

Låt dina dokument samlas i en mapp med företagets prägel.

Håll ordning med hjälp av dokumentmappar. Skapa en tryckt mapp till kursmaterialet, produktkampanjen eller dokumenten på kontoret. Med en snygg formgivning som speglar ditt företags profil får du ett professionell uttryck. En mapp är perfekt för transport av avtal, dokument, rapporter eller bilder. Dessutom är mappar ett utmärkt sätt att samla marknads- och säljmaterial när ni ställer ut på mässa.

Jag vill beställa mappar!

Välj mellan tio olika varianter som vi redan har stansverktyg till.

Slipp dyra startkostnader i form av tillverkning av stansverktyg. Använd någon av våra standardmallar för att trycka mappar. De täcker de flesta behov såsom enkel- eller dubbelfickor, instick av visitkort mm. Mapparna är utav högsta kvalitet. Välj mellan tio olika varianter som vi redan har stansform till. Vi trycker mapparna på en stabil kartong i 300g. Alla mappar levereras ovikta.

Vi hjälper dig att formge din mapp enligt någon av våra mallar. En slogan, en bra och säljande bild ger ett bra intryck och självklart kontaktinformation är att rekommendera på en mapp. Passa på och märk mappen med Svanen för att visa ditt företags miljöpolicy. Vi på Åtta.45 Tryckeri har varit Svanenmärkta ända från start. Jag vill beställa miljövänliga mappar!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!