Mapp / Dokumentmapp

Låt dina dokument samlas i en mapp med företagets prägel.

Håll ordning med hjälp av dokumentmappar. Skapa en tryckt mapp till kursmaterialet, produktkampanjen eller dokumenten på kontoret. Med en snygg formgivning som speglar ditt företags profil får du ett professionell uttryck. En mapp är perfekt för transport av avtal, dokument, rapporter eller bilder. Dessutom är mappar ett utmärkt sätt att samla marknads- och säljmaterial när ni ställer ut på mässa.

Jag vill beställa mappar!

Välj mellan tio olika varianter som vi redan har stansverktyg till.

Slipp dyra startkostnader i form av tillverkning av stansverktyg. Använd någon av våra standardmallar för att trycka mappar. De täcker de flesta behov såsom enkel- eller dubbelfickor, instick av visitkort mm. Mapparna är utav högsta kvalitet. Välj mellan tio olika varianter som vi redan har stansform till. Vi trycker mapparna på en stabil kartong i 300g. Alla mappar levereras ovikta.

Vi hjälper dig att formge din mapp enligt någon av våra mallar. En slogan, en bra och säljande bild ger ett bra intryck och självklart kontaktinformation är att rekommendera på en mapp. Passa på och märk mappen med Svanen för att visa ditt företags miljöpolicy. Vi på Åtta.45 Tryckeri har varit Svanenmärkta ända från start. Jag vill beställa miljövänliga mappar!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik
Åtta45 tryckeri visitkort 2023 frilagd

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.