Kuvert

Åtta.45 Tryckeri Kuvert

Vi trycker kuvert i alla olika storlekar och utföranden.

Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckerier. Vi trycker alla olika typer av kuvert i alla olika storlekar. Att trycka kuvert med personlig prägel; logotype eller budskap ger ett seriöst intryck till mottagaren. Vi erbjuder en mängd olika papperskvaliteter med eller utan klisterremsa. Fönsterkuvert finns i både liggande och stående format beroende på hur ert affärssystem genererar t ex fakturor.

Jag vill beställa kuvert!

Rätt kuvert kan vara skillnaden mellan en lyckad eller misslyckad DR-kampanj.

Med rätt utförande och budskap på kuvertet kan er kampanj lyfta. Vi har lång erfarenhet av direktreklam och har ett stort lager av idéer på lager. Använd oss som bollplank så kan vi skapa kuvert tillsammans som fungerar och ger ditt utskick luft under vingarna. Vi trycker med variabeldata direkt på kuvertet, t ex adresser, så slipper ni etikettering. Har du en idé om ett speciellt kuvert – ta kontakt med någon av våra rutinerade säljare så kan vi tillsammans ta fram unika kuvert som passar ert projekt. Vill du trycka billiga kuvert är Åtta.45 Tryckeri rätt partner för dig!
Jag vill trycka kuvert nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!