Kataloger

Åtta.45 Tryckeri Kataloger

Kataloger säljer dina produkter och visar
ditt sortiment.

Att öppna en tryckt katalog ger en svårslagen överblick över ditt sortiment. En katalog är enkel att sprida på mässor eller andra event. Vi trycker produktkataloger, butikskataloger, utbildningskataloger och rapporter. Att trycka kataloger är något som vi är specialister på. Många av våra kunder är ledande varumärken i Sverige. Nöjda med den trygghet och rådgivning som vi kan bistå med trycker vi deras prislistor, resekataloger, mässkataloger, grossistkataloger mm. Hos oss får du något som kallar för Tryckekonomi.

Jag vill ha en offert!

Från ax till fullmatad och miljövänlig tryckt katalog.

Vi är ett fullservicetryckeri och vi erbjuder dig som kund hjälp som bland annat att formge din produkt katalog, ta fram pappers val, format, distribution, adressering mm allt för en mer kostnadseffektiv katalog. Vår Ateljé hjälper till och skapar ordning och reda där det behövs. Med Korrekturportalen gör våra kunder stora tidsvinster genom snabba och enkla uppdateringar av produktkataloger, prislistor, manualer och mycket mera.

Tack vare vår CGP-certifiering och våra noggranna och dedikerade medarbetare så har vi full koll på trycket och kan erbjuda dig kataloger av högsta kvalitet och bästa färgåtergivning. Jag vill veta vad min katalog kostar.

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!