Kataloger

Åtta.45 Tryckeri Kataloger

Kataloger säljer dina produkter och visar
ditt sortiment.

Att öppna en tryckt katalog ger en svårslagen överblick över ditt sortiment. En katalog är enkel att sprida på mässor eller andra event. Vi trycker produktkataloger, butikskataloger, utbildningskataloger och rapporter. Att trycka kataloger är något som vi är specialister på. Många av våra kunder är ledande varumärken i Sverige. Nöjda med den trygghet och rådgivning som vi kan bistå med trycker vi deras prislistor, resekataloger, mässkataloger, grossistkataloger mm. Hos oss får du något som kallar för Tryckekonomi.

Jag vill ha en offert!

Från ax till fullmatad och miljövänlig tryckt katalog.

Vi är ett fullservicetryckeri och vi erbjuder dig som kund hjälp som bland annat att formge din produkt katalog, ta fram pappers val, format, distribution, adressering mm allt för en mer kostnadseffektiv katalog. Vår Ateljé hjälper till och skapar ordning och reda där det behövs. Med Korrekturportalen gör våra kunder stora tidsvinster genom snabba och enkla uppdateringar av produktkataloger, prislistor, manualer och mycket mera.

Tack vare vår CGP-certifiering och våra noggranna och dedikerade medarbetare så har vi full koll på trycket och kan erbjuda dig kataloger av högsta kvalitet och bästa färgåtergivning. Jag vill veta vad min katalog kostar.

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik
Åtta45 tryckeri visitkort 2023 frilagd

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.