Folder

En tryckt folder är ett effektivt och enkelt sätt att kommunicera.

Om du ska trycka en folder så trycker vi antingen offset för stor upplaga med bästa styckpris eller så kör vi din folder digitalt i någon av våra digitaltryckpressar i en upplaga som passar dig. Självklart kan vi erbjuda variabeltryck som gör varje folder unik, t ex adressrad, mottagarnamn etc. Tack vare vår stora kapacitet kan du luta dig tillbaka och känna tryggheten av branschens bästa leveranssäkerhet. Hos oss får du något som vi kallar för Tryckekonomi.

Jag vill beställa folders!

Tryck miljövänliga foldrar hos oss – vi är först i Sverige att bli certifierade av Svanen.

Om du vill få din folder att sticka ut lite mer och få en mer exklusiv känsla så kan vi erbjuda fantastiska effekter med hjälp av t ex laminering, heltäckande partiell UV-lack, stansning, foliering eller relief­tryck. Vattenbaserad lack ger en lyxigare känsla med extra hållbarhet. Vår långa erfarenhet av effekter av trycksaker står till er tjänst.

Har du en rolig idé men svårt att lösa produktionen? På Åtta.45 Tryckeri är det bara några meter mellan ateljé och tryckeri. Det ger oss full kontroll över ­produktionen och förutsättningar att skapa foldrar med optimerat resultat. Vi skapar ­4-sidiga folders, 6-sidiga folders eller 8-sidiga folders med alla olika typer av papper. Jag vill beställa folders nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!