Broschyr

Marknadsför dig på ett attraktivt sätt med tryckta broschyrer.

Broschyrer är ett välkänt sätt att marknadsföra sin information på om man vill nå ut till många eller enstaka och är ett attraktivt sätt att genomföra det på. Broschyrer trycks inte bara för reklam utan även i informationssyfte, i form av instruktioner, evenemangsprogram och nyheter. Vi är certifierade för CGP (grafiska branschens kvalitetscertifiering) vilket borgar för att vi alltid tillverkar trycksaker av högsta kvalitet och bästa färgåtergivning.

Jag vill beställa broschyr!

Stick ut i mängden med hjälp av ett effektfullt omslag.

Vill du få din broschyr att sticka ut lite mer och få en mer exklusiv känsla så kan vi erbjuda fantastiska effekter på ditt omslag med hjälp av t.ex. laminering, heltäckande partiell UV-lack, stansning, foliering eller relieftryck. Inlagan kan behandlas med en miljövänlig vattenbaserad lack som ger en mer lyxig känsla och skyddar emot repor.

Du kan beställa i princip vilken slags broschyr som helst hos oss. Vi trycker produktbroschyrer, prospekt, häften, avhandlingar, bruksanvisningar mm. Hos oss är inga upplagor för små eller för stora – vi trycker kostnadseffektivt i varierande storlekar allt från stora upplagor ned till endast ett ex. Jag vill trycka broschyr nu!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!