Böcker

Åtta.45 Tryckeri Bok boktryck böcker

Vi trycker böcker i
stora och mindre upplagor.

Behöver du en partner för boktryck? Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckerier och specialister på offsettryck. Vi klarar stora volymer och har ett kvalitetssäkrat högt arbetsflöde som garanterar leveranser i tid. Boktryckarkonsten har åtskilliga århundraden på nacken. På sätt och vis är vi tillbaka till bokens ursprung då munkarna handskrev bok för bok – precis som vi digitaltrycker böcker idag ”on demand”, en och en vartefter beställningar kommer in.

Jag vill ha en offert!

Hos oss på Åtta.45 Tryckeri lever boktryckarkonsten.

Vår långa erfarenhet av offsettryck och bokbinderi står till din tjänst. Hos oss kan du välja mellan ett flertal olika format, papperskvalitéer och trycktekniker. När det kommer till utformningen av omslaget väljer du mellan bok med trådbindning och hårda pärmar eller en limbunden bok med soft cover.

Vi trycker offsettryck för stora upplagor till digitaltryck när du vill producera böcker med personligt anpassat innehåll eller om du önskar trycka ett flertal mindre utgåvor. Vi hjälper dig självklart också med utformningen av boken. Här är det bara några meter mellan ateljé och tryckeri vilket ger oss full kontroll över produktionen. Vad kostar det att trycka min bok?

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!