Böcker

Åtta.45 Tryckeri Bok boktryck böcker

Vi trycker böcker i
stora och mindre upplagor.

Behöver du en partner för boktryck? Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckerier och specialister på offsettryck. Vi klarar stora volymer och har ett kvalitetssäkrat högt arbetsflöde som garanterar leveranser i tid. Boktryckarkonsten har åtskilliga århundraden på nacken. På sätt och vis är vi tillbaka till bokens ursprung då munkarna handskrev bok för bok – precis som vi digitaltrycker böcker idag ”on demand”, en och en vartefter beställningar kommer in.

Beställ bok A4 nu!

Hos oss på Åtta.45 Tryckeri lever boktryckarkonsten.

Vår långa erfarenhet av offsettryck och bokbinderi står till din tjänst. Hos oss kan du välja mellan ett flertal olika format, papperskvalitéer och trycktekniker. När det kommer till utformningen av omslaget väljer du mellan bok med trådbindning och hårda pärmar eller en limbunden bok med soft cover.

Vi trycker offsettryck för stora upplagor till digitaltryck när du vill producera böcker med personligt anpassat innehåll eller om du önskar trycka ett flertal mindre utgåvor. Vi hjälper dig självklart också med utformningen av boken. Här är det bara några meter mellan ateljé och tryckeri vilket ger oss full kontroll över produktionen. Vad kostar det att trycka min bok?

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik
Åtta45 tryckeri visitkort 2023 frilagd

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.