Block med spiralrygg

Åtta.45 Tryckeri Block spiralrygg

Beställ snygga block med spiralrygg i A5 eller A4.

För att skriva, rita, måla är block ett måste i vardagen. Skrivblock, räkneblock eller almanacka: Block med spiralrygg används i många olika situationer.

Våra anteckningsblock med spiralbindning är lika anpassningsbara som de är populära. Spiralbindningen finns i olika färger och ni kan trycka på olika typer av papper – allt efter era önskemål. Antingen blanka sidor eller linjerade blad.

Jag vill ha en offert!

Gör en egen almanacka med Wire-O bindning.

Spiralblock med reklamtryck är praktiska anteckningsblock att skriva och anteckna i. Vilket arbete man än har så behöver man ibland ett skrivblock. Vid möten skriver man kanske anteckningar för hand då och då. Ett bra spiralblock ger man ofta bort vid mässor eller kundbesök, kanske tar hem till familjen och nära och kära. Ett sätt att sprida reklam är att ge bort användbara produkter.

Förutom anteckningsblock är spiralbindning också ett otroligt bra sätt att tillverka almanackor. Det passar perfekt till både fickkalender och väggalmanacka.
Jag vill ha pris på block med spiralbindning!

Har du ett färdigt tryckorginal? Besök vår E-Butik

Här handlar du snabbt och enkelt våra vanligaste produkter, närproducerade svenska produkter såklart!
Beställ i E-Butik

Bli inspirerad av våra kunders trycksaker

Behöver du en offert? Vi svarar snabbt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Åtta.45 – första tryckeriet i Sverige att Svanenmärka trycksaker

Vi har varit med ända från start. Vår svanenlicens är nr 3041 0001 och avslöjar att vi var det första tryckeri som fick svanenmärka trycksaker. Det var långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Vi ser uppfyllande av certifieringskrav samt gällande miljölagstiftning som ett minimikrav. Drivkraften för oss i detta arbete är inte kronor och ören utan att försöka göra allt för att skapa en hållbar framtid. Vårt miljöarbete slutar aldrig att växa!