En nyhet från Åtta.45 Tryckeri

Vi medverkar i Insamlingspodden och berättar om Åtta45 Inspire

Åtta45 Insamlingspodden tryck print media Giva insamlingar
INSAMLINGSPODDEN: Lyssna på samtalet om möjligheten för organisationer att kommunicera i digitala kanaler såsom sms, e-post och Kivra i kombination med postala utskick. Som kommunikatör kan du nu jobba i ett system för alla medier – och spara både tid och pengar.

 

Insamlingspodden drivs av Henrik Östman, insamlingsansvarig på Neuroförbundet och Ted Henningsson med bakgrund inom idrotten och som nu arbetar för Operation Smile som chef marknad & insamling. Insamlingspodden görs i samarbete med Giva Sverige.

I detta avsnitt av Insamlingspodden medverkar Tommy Jansson, som arbetar med försäljning på Åtta45, och Anders Fondberg, Affärs- & Partneransvarig för Åtta45 Inspire. Några frågor som Anders och Tommy belyser: Hur kan ni samordna kommunikation i fler olika kanaler? Hur kombinerar insamlingsorganisationer print och digital kommunikation? Hur får ni resultat redovisat?

Lyssna på podden och hör vad vår lösning har att erbjuda för just er verksamhet. (Finns där poddar finns eller via länken nedan)

 

LÄNK TILL PODDEN: TRYCK HÄR!

 

ERBJUDANDE: Just nu erbjuder vi alla insamlingsorganisationer en gratis förstudie!
Anmäl ditt intresse av en förstudie: TRYCK HÄR

(Erbjudandet gäller fram t o m 31 december 2022)

Åtta45 Inspire Media
Följ oss på Linkedin för fler artiklar som denna.

 

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.