En nyhet från Åtta.45 Tryckeri

Ute nu: höstens nummer av Åtta45 Magasin

Ännu ett fullmatat nummer från Åtta45

Åtta45 Magasin är vår kundtidning som kommer ut två gånger, en gång på hösten och en på våren. Här får du ta del av vad som händer i vår verksamhet och hur våra kunder arbetar.

Denna gång skriver vi bland annat om våra miljövänliga förpackningar av kartong och vår medverkan på förpackningsmässan Scanpack 22.

Läs vidare om Oatly som framgångsrikt förser människor med alternativ till mejeriprodukter. Deras prisbelönta förpackningar stöttas i butik av våra innovativa displayprodukter.

 

Vi skriver också om den internationella organisationen Operation Smile som har hjälp barn och utbildat vårdpersonal runt om i världen i 40 år. De arbetar bokstavligen för att skapa en hel värld av leenden. Läs också om musikfesten Sweden Rock och hur 42 000 besökare återigen fick rocka loss efter pandemin.

 

I detta nummer belyser vi också höstens stora snackis i internet-världen: Text-till-bild-AI:s. Nätet flödar över av otroliga bilder som människor skapat i DALL-E, Stable Diffusion eller någon annan AI. Vi tyckte att mjukvaran DALL-E presterade så bra att vi lät den beskriva vårt kundcase om Oatly och produkter av havre. Vi skrev ”A woman in a dress, standing in a field with oat, holding straws of oat, a colorful sunset in style of an oil painting by Renoir”. Efter en mängd olika förslag valde vi bilden som finns på framsidan av detta nummer av Åtta45 Magasin.

 

Trevlig läsning!

//Red.

 

PS: Vill du ha en tidning? Skicka ett mail till Lennart Hannu med din postadress så skickar jag ett exemplar till dig.

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.