Beställ miljövänliga trycksaker

Nedan är ett urval av våra produkter:

Så här fungerar det

Kvalitet och service

Vi är landets största arktryckeri med en enorm kapacitet. Vårt tryckeri i Stockholm ser till att jobben blir klara på utsatt tid med ett högkvalitativt resultat. Detta innebär leveranstrygghet och mindre frustration för dig.

Kontroll av trycksaker

Har bilderna i ditt tryckoriginal tillräcklig upplösning? Är alla typsnitt inkluderade? Vi kontrollerar ditt tryckoriginal och hör av oss om något behöver ändras.

Produktionstider och frakt

Vi levererar företrädesvis med Företagspaket inom Sverige eller med bud inom Stockholmsområdet. I orderbekräftelsen står det när din beställning levereras.

Flexibla format

I E-butiken är vi flexibla och tänker utanför boxen. Här kan du skapa trycksaker utanför standardformaten. A4 går att beställa inom formaten 190-215 x 260-300 mm. Bra för dig som vill skapa något med annorlunda format.

Betalning och registrering

Vem som helst kan handla i E-butiken. Som ej inloggad användare erbjuder vi betalning med Visa/MasterCard via Swedbank Pay eller Swish. Som inloggad användare kan du även handla mot faktura.

Klimatkompenserade trycksaker

Vi arbetar ständigt med att identifiera och minimera vår miljöpåverkan. Allt som du kan beställa i vår E-butik som produceras på papper är klimatkompenserat. Vi använder ClimateCalc som beräknar efter internationell standard definierad av Intergraf och ger exakt information om klimatpåverkan för grafiska produkter i ett livscykelperspektiv. Sedan kompenserar vi enligt internationellt erkända standarder via Southpole.

Frågor? Vi guidar dig snabbt!

08-55 77 36 00 ebutiken.support@atta45.se

Vi klimatkompenserar allt i vår E-butik som produceras på papper.

Läs mer här!

Varför välja Åtta.45:s E-butik?

Vår CGP-certifiering garanterar en förutsägbar produktion med bästa färgåtergivning och trycksaker av högsta kvalitet. Våra noggranna medarbetare har full koll på ditt projekt och att du får leverans i tid till marknadens bästa erbjudande. Vi ger helt enkelt allt för att bästa möjliga slutresultat ska uppnås – vid varje uppdrag.