En nyhet från Åtta.45 Tryckeri

Nyhet! Förpackningar ny kategori i vår E-butik.

Åtta45 E-butik Förpackningar Popcornbägare Brevförpackning Kartongkuvert

Nu kan ni enkelt beställa förpackningar med tryck

 

Vi lanserar nu kategorin Förpackningar i vår E-butik. Vi kommer kontinuerligt att fylla på med fler standardförpackningar. Dessa fyra produkter är först ut: Kartongkuvert, Brevförpackning, Popcornbägare och Presentkortsask.

 

Åtta45 E-butik Förpackningar Popcornbägare Brevförpackning Kartongkuvert

Brevförpackningar: Favoriten för E-handlare! Perfekt att sända mindre försändelser kostnadseffektivt. Brevförpackning skyddar postförsändelsen från stötar och andra skador.

Kartongkuvert: Se till att din försändelse inte skadas av hård transporthantering. Kartongkuvertet är dessutom enkelt att montera och smidigt att öppna för mottagaren.

Presentkortsask: En presentkortsask i kartong är en elegant metod för att presentera presentkort på ett stilfullt sätt. Denna presentkortsförpackning av hög kvalitet kommer att väcka entusiasm och överraskning hos personen som får den.

Popcornbägare: Våra popcornbägare av kartong är en superpopulär och praktisk behållare. Bägarna har flera fördelar och passar naturligtvis inte bara till popcorn, utan även andra snacks, pommes frites eller lösgodis.

 

Åtta45 E-butik Förpackningar Popcornbägare Brevförpackning Kartongkuvert

300 millisekunder – så lång tid har en förpackning på sig att fånga köparnas intresse i butik. Färg och form spelar en avgörande roll på detta omedvetna och snabba beslut. Förpackningens utseende är av största vikt för att konsumenten ska upptäcka varan. Vilka signaler förmedlar den med sina färger och sitt motiv? Med rätt förpackning kan du öka försäljningen.

 

Åtta45 E-butik Förpackningar Popcornbägare Brevförpackning Kartongkuvert

Förpackningar av kartong är populärast bland svenskarna. Förpackningar en utmärkt plats för att bygga varumärke och identitet. Enligt en undersökning om förpackningar anser nästan två tredjedelar av konsumenterna att kartongförpackningar är det mest miljövänliga alternativet. Kartong och papper är dessutom de material som återvinns i störst utsträckning.

 

Åtta45 tryckeri logo

 

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.