En nyhet från Åtta.45 Tryckeri

Åtta45 investerar stort och rustar för framtiden

Åtta45 Erik Mauritzon Tomas Reinhed Print Media Tryckeri

Nu genomför vi stora investeringar och rustar vår plattform för digitaltryck

 

Trots lågkonjunktur och en vikande marknad för den grafiska branschen så snurrar hjulen ännu fortare för Åtta45, och utvecklingsarbetet av vår digitala produktion tas till nya höjder. Vi genomför nu stora investeringar som kommer att ge Åtta45 betydande konkurrensfördelar framöver.

Åtta45 har valt Canon som leverantör av en ny teknisk plattform för digitaltryck. Canon kommer bland annat att leverera den rullmatade inkjetpressen ProStream 3000, en arkmatad inkjet VarioPrint iX3200 och flera digitala tryckpressar av typ imagePRESS V1350 och V1000.

VD Erik Mauritzon och Produktionschef Tomas Reinhed på Åtta45:
”Nu kan vi erbjuda våra kunder en kombination av inkjettryck av fantastisk kvalitet och leverans av information via alla digitala kanaler. Detta skapar ett unikt erbjudande till våra kunder – att kombinera vår plattform för kommunikation på individuell nivå via digitala kanaler med traditionella trycksaker, med en exceptionell kvalitet som märks och står ut från mängden.

Canon levererar också vår CCM-plattform. Där kan våra kunder skapa kundkommunikation och kampanjer med full kontroll i ett tydligt och smidigt gränssnitt. Vi samarbetar även med ett detaljerat Försäljnings- och Marknadsföringsprogram för att ta vår personal och affärsutveckling till nästa nivå.”

Marcus Wassborn, affärsutvecklingschef, säger vidare:
”Åtta45 har investerat i både teknik och en organisation för att kunna utveckla erbjudandet inom kundkommunikation, oavsett kanal och på mottagarens villkor.
Organisationens ökade kompetens kopplat till avancerad inkjetteknologi, kuverteringsmöjligheter för postala utskick samt output i digitala kanaler hanterade av Inspire, en CCM-plattform i världsklass, gör Åtta45:s erbjudande svårt att slå.”

Utvecklingsarbetet stannar aldrig upp på Åtta45, som fortsätter att vara svenska företags främsta partner inom print och media.

 

Åtta45 tryckeri logo

 

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.