En nyhet från Åtta.45 Tryckeri

Ny produkt i E-Butiken: tryck egna glasunderlägg i kartong

Glasunderlägg Åtta.45 Tryckeri

Perfekt till event, musikfestivaler, idrottsevenemang, artistgalor och företagets kickoff.

Glasunderlägg med eget tryck är en fantastisk produkt i baren, restaurangen eller varför inte på mässan. Tryckta ölunderlägg i papp är ett perfekt och trevligt sätt att sprida ditt varumärke. Ibland kallas dom även coasters med eget tryck.

Dessa kommunikationsbärare passar extra bra vid tillfällen där underlägg går åt i större mängder, exempelvis event, musikfestivaler, idrottsevenemang, artistgalor, kickoffer till företag mm.

Glasunderlägg ölunderlägg Åtta.45 Tryckeri

Underlägg skyddar bord mot fläckar, samtidigt som de visar din logo, ett budskap eller kampanjerbjudande. Självklart kan vi tillverka specialformade ölunderlägg. Om ni vill ha en annan form eller större upplaga än 1500 ex så gör en offertförfrågan.

Glasunderlägg ölunderlägg Åtta.45 Tryckeri

Våra glasunderlägg tillverkas i 500g Glasbrickspapp. De är lätta och tunna med ett tydligt tryck. Vi har två standardformer: Runda med diameter om 90 mm eller fyrkantiga i format 90×90 mm med runda hörn.

Tryck här för att beställa glasunderlägg med egen design!

 

_________________________________________________

Åtta.45 E-Butik är vår online-tjänst för att du på ett enkelt och smidigt sätt ska kunna beställa miljövänliga och svensktillverkade trycksaker.

Åtta.45 Tryckeri Logotype

Frågor? Vi hjälper dig gärna och snabbt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.